Nederland

Consulaat van Nederland in Ashgabat

Turkmenistan

Nederlandse Diplomatieke Missie in Turkmenistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Ashgabat. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Turkmenistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Turkmenistan.

Het Consulaat van Nederland in Ashgabat
Netherlands Honorary Consulate in Ashgabat, Turkmenistan - 17, Tehran Street - Ashgabat 744012 - Turkmenistan

Telefoonnummer:

(+993) 12-346 700 & (+993) 12-340 067

Faxnummer:

(+993) 12-344 252

Email:

minbuza@online.tm

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

V.A.H. von Riessen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Ashgabat is een bilaterale missie in Turkmenistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Turkmenistan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Ashgabat staat onder leiding van V.A.H. von Riessen - Honorary Consul van Nederland in Turkmenistan en is bereikbaar per telefoon (+993) 12-346 700 & (+993) 12-340 067 of email minbuza@online.tm

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+993) 12-346 700 & (+993) 12-340 067 of email minbuza@online.tm

Nederlandse Consulaten in Turkmenistan

Ver verwijderd van het Consulaat in Ashgabat? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Turkmenistan. Als het Nederlandse consulaat in Ashgabat ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Turkmenistan op een rijtje gezet: Ashgabat

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Turkmenistan - Indien het consulaat in Ashgabat of eventuele andere consulaten van Nederland in Turkmenistan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Turkmenistan

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Ashgabat - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Ashgabat of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Turkmenistan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Turkmenistan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links