Nederland

Consulaat van Nederland in Sfax

Tunesië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Tunesië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Sfax. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Tunesië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Tunesië.

Het Consulaat van Nederland in Sfax
Netherlands Honorary Consulate in Sfax, Tunisia - THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Telefoonnummer:

(+216) 71155300 (Embassy in Tunis)

Faxnummer:

Email:

tun@minbuza.nl

Website:

paysbasetvous.nl/votre-pays-et-les-pays-bas/tunisie

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

- THIS CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED -

Het Consulaat van Nederland in Sfax is een bilaterale missie in Tunesië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Tunesië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Sfax staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Nederland in Tunesië en is bereikbaar per telefoon (+216) 71155300 (Embassy in Tunis) of email tun@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+216) 71155300 (Embassy in Tunis) of email tun@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Tunesië

Ver verwijderd van het Consulaat in Sfax? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Tunesië. Als het Nederlandse consulaat in Sfax ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Tunesië op een rijtje gezet: Sfax

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Tunesië - Indien het consulaat in Sfax of eventuele andere consulaten van Nederland in Tunesië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Tunesië Ambassade van Nederland in Tunis

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Sfax - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Sfax of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Tunesië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Tunesië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links