Nederland

Consulaat van Nederland in Nukualofa

Tonga

Nederlandse Diplomatieke Missie in Tonga. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Nukualofa. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Tonga. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Tonga.

Het Consulaat van Nederland in Nukualofa
Netherlands Honorary Consulate in Nukualofa, Tonga - Laifone Road - Kolofo ou - Nukualofa - Tonga

Telefoonnummer:

(+676) 77 19 939

Faxnummer:

Email:

tupoujmc@kalianet.to

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Mrs Petunia Tupou - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Nukualofa is een bilaterale missie in Tonga en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Tonga.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Nukualofa staat onder leiding van Mrs Petunia Tupou - Honorary Consul van Nederland in Tonga en is bereikbaar per telefoon (+676) 77 19 939 of email tupoujmc@kalianet.to

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+676) 77 19 939 of email tupoujmc@kalianet.to

Nederlandse Consulaten in Tonga

Ver verwijderd van het Consulaat in Nukualofa? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Tonga. Als het Nederlandse consulaat in Nukualofa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Tonga op een rijtje gezet: Nukualofa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Tonga - Indien het consulaat in Nukualofa of eventuele andere consulaten van Nederland in Tonga u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Tonga

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Nukualofa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nukualofa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Tonga en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Tonga of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links