Nederland

Consulaat van Nederland in Göteborg

Zweden

Nederlandse Diplomatieke Missie in Zweden. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Göteborg. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Zweden. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Zweden.

Het Consulaat van Nederland in Göteborg
Netherlands Honorary Consulate in Gothenburg, Sweden - Visiting address: Geijersgatan 16 - Box 53215 - 400 16 Gothenburg - Sweden

Telefoonnummer:

(+46) 70 514 0709

Faxnummer:

Email:

hakan.o.friberg@telia.com

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/sweden/

Consul:

Mr Hakan Friberg - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Göteborg is een bilaterale missie in Zweden en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Zweden.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Göteborg staat onder leiding van Mr Hakan Friberg - Honorary Consul van Nederland in Zweden en is bereikbaar per telefoon (+46) 70 514 0709 of email hakan.o.friberg@telia.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+46) 70 514 0709 of email hakan.o.friberg@telia.com

Nederlandse Consulaten in Zweden

Ver verwijderd van het Consulaat in Göteborg? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Zweden. Als het Nederlandse consulaat in Göteborg ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Zweden op een rijtje gezet: Göteborg en Malmö

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Zweden - Indien het consulaat in Göteborg of eventuele andere consulaten van Nederland in Zweden u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Zweden Ambassade van Nederland in Stockholm

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Göteborg - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Göteborg of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Zweden en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Zweden of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links