Nederland

Consulaat van Nederland in Kingstown

Saint Vincent en de Grenadines

Nederlandse Diplomatieke Missie in Saint Vincent en de Grenadines. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Kingstown. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Saint Vincent en de Grenadines. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Saint Vincent en de Grenadines.

Het Consulaat van Nederland in Kingstown
Netherlands Honorary Consulate in Kingstown, Saint Vincent and the Grenadines - HaliFax Street - PO Box 1639 - Kingstown - Saint Vincent and the Grenadines

Telefoonnummer:

(+1 784) 4562822

Faxnummer:

(+1 784) 4572432

Email:

stvincent@nlconsulate.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Ms. Camille Crichton - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Kingstown is een bilaterale missie in Saint Vincent en de Grenadines en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Saint Vincent en de Grenadines.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Kingstown staat onder leiding van Ms. Camille Crichton - Honorary Consul van Nederland in Saint Vincent en de Grenadines en is bereikbaar per telefoon (+1 784) 4562822 of email stvincent@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 784) 4562822 of email stvincent@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Saint Vincent en de Grenadines

Ver verwijderd van het Consulaat in Kingstown? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Saint Vincent en de Grenadines. Als het Nederlandse consulaat in Kingstown ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Saint Vincent en de Grenadines op een rijtje gezet: Kingstown

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Saint Vincent en de Grenadines - Indien het consulaat in Kingstown of eventuele andere consulaten van Nederland in Saint Vincent en de Grenadines u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Saint Vincent en de Grenadines

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Kingstown - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kingstown of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Saint Vincent en de Grenadines en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Saint Vincent en de Grenadines of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links