Nederland

Consulaat van Nederland in Castries

Saint Lucia

Nederlandse Diplomatieke Missie in Saint Lucia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Castries. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Saint Lucia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Saint Lucia.

Het Consulaat van Nederland in Castries
Netherlands Honorary Consulate in Castries, Saint Lucia - Lighthouse Road - Vigie - PO Box 1020 - Castries - Saint Lucia

Telefoonnummer:

(+1 758) 4523592

Faxnummer:

(+1 758) 4522913

Email:

stlucia@nlconsulate.com

Website:

nederlandwereldwijd.nl

Consul:

Peter Devaux - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08:00-16:00

Het Consulaat van Nederland in Castries is een bilaterale missie in Saint Lucia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Saint Lucia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Castries staat onder leiding van Peter Devaux - Honorary Consul van Nederland in Saint Lucia en is bereikbaar per telefoon (+1 758) 4523592 of email stlucia@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 758) 4523592 of email stlucia@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Saint Lucia

Ver verwijderd van het Consulaat in Castries? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Saint Lucia. Als het Nederlandse consulaat in Castries ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Saint Lucia op een rijtje gezet: Castries

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Saint Lucia - Indien het consulaat in Castries of eventuele andere consulaten van Nederland in Saint Lucia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Saint Lucia

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Castries - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Castries of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Saint Lucia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Saint Lucia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links