Nederland

Consulaat van Nederland in Sao Tome

Sao Tome en Principe

Nederlandse Diplomatieke Missie in Sao Tome en Principe. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Sao Tome. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Sao Tome en Principe. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Sao Tome en Principe.

Het Consulaat van Nederland in Sao Tome
Netherlands Honorary Consulate in Sao Tome and Principe - Rua de Mocambique - C.P. 652 - Sao Tome and Principe

Telefoonnummer:

(+239) 2222685 & (+239) 2222687

Faxnummer:

(+239) 2 221 254

Email:

farmacabral@cstome.net

Website:

Consul:

Abilio Afonso Henriques - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Sao Tome is een bilaterale missie in Sao Tome en Principe en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Sao Tome en Principe.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Sao Tome staat onder leiding van Abilio Afonso Henriques - Honorary Consul van Nederland in Sao Tome en Principe en is bereikbaar per telefoon (+239) 2222685 & (+239) 2222687 of email farmacabral@cstome.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+239) 2222685 & (+239) 2222687 of email farmacabral@cstome.net

Nederlandse Consulaten in Sao Tome en Principe

Ver verwijderd van het Consulaat in Sao Tome? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Sao Tome en Principe. Als het Nederlandse consulaat in Sao Tome ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Sao Tome en Principe op een rijtje gezet: Sao Tome

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Sao Tome en Principe - Indien het consulaat in Sao Tome of eventuele andere consulaten van Nederland in Sao Tome en Principe u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Sao Tome en Principe

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Sao Tome - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Sao Tome of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Sao Tome en Principe en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Sao Tome en Principe of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links