Nederland

Consulaat van Nederland in Saint Petersburg

Rusland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Rusland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Saint Petersburg. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Rusland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Rusland.

Het Consulaat van Nederland in Saint Petersburg
Netherlands Consulate General in St. Petersburg, Russia - Moika 11 - 191186 St. Petersburg - Russia

Telefoonnummer:

(+7) 812-3340200

Faxnummer:

(+7) 812-3340225

Email:

pet@minbuza.nl

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/russian-federation/

Consul:

Lionel Veer - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Saint Petersburg is een bilaterale missie in Rusland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Rusland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Saint Petersburg staat onder leiding van Lionel Veer - Consul General van Nederland in Rusland en is bereikbaar per telefoon (+7) 812-3340200 of email pet@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+7) 812-3340200 of email pet@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Rusland

Ver verwijderd van het Consulaat in Saint Petersburg? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Rusland. Als het Nederlandse consulaat in Saint Petersburg ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Rusland op een rijtje gezet: Saint Petersburg en Yuzhno Sakhalinsk

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Rusland - Indien het consulaat in Saint Petersburg of eventuele andere consulaten van Nederland in Rusland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Rusland Ambassade van Nederland in Moskou

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Saint Petersburg - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Saint Petersburg of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Rusland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Rusland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links