Nederland

Consulaat van Nederland in Lahore

Pakistan

Nederlandse Diplomatieke Missie in Pakistan. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Lahore. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Pakistan. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Pakistan.

Het Consulaat van Nederland in Lahore
Netherlands Honorary Consulate in Lahore, Pakistan - 4th Floor, National Tower - 28-Egerton Road - Lahore - Pakistan

Telefoonnummer:

(+92) 42 3630 6545

Faxnummer:

(+92) 42-3636 8119

Email:

trehman@brain.net.pk

Website:

Consul:

Mr Tariq Rehman - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday 09:00-13:00

Het Consulaat van Nederland in Lahore is een bilaterale missie in Pakistan en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Pakistan.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Lahore staat onder leiding van Mr Tariq Rehman - Honorary Consul van Nederland in Pakistan en is bereikbaar per telefoon (+92) 42 3630 6545 of email trehman@brain.net.pk

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+92) 42 3630 6545 of email trehman@brain.net.pk

Nederlandse Consulaten in Pakistan

Ver verwijderd van het Consulaat in Lahore? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Pakistan. Als het Nederlandse consulaat in Lahore ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Pakistan op een rijtje gezet: Karachi en Lahore

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Pakistan - Indien het consulaat in Lahore of eventuele andere consulaten van Nederland in Pakistan u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Pakistan Ambassade van Nederland in Islamabad

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Lahore - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lahore of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Pakistan en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Pakistan of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links