Nederland

Consulaat van Nederland in Noumea

New Caledonia

Nederlandse Diplomatieke Missie in New Caledonia. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Noumea. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in New Caledonia. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in New Caledonia.

Het Consulaat van Nederland in Noumea
Netherlands Honorary Consulate in Noumea, New Caledonia - 98845 Noumea Cedex - New Caledonia

Telefoonnummer:

(+687) 242 121

Faxnummer:

(+687) 284 858

Email:

consulat.pays-bas.noumea@mls.nc

Website:

Consul:

Mr Hugo Raab - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Noumea is een bilaterale missie in New Caledonia en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in New Caledonia.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Noumea staat onder leiding van Mr Hugo Raab - Honorary Consul van Nederland in New Caledonia en is bereikbaar per telefoon (+687) 242 121 of email consulat.pays-bas.noumea@mls.nc

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+687) 242 121 of email consulat.pays-bas.noumea@mls.nc

Nederlandse Consulaten in New Caledonia

Ver verwijderd van het Consulaat in Noumea? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in New Caledonia. Als het Nederlandse consulaat in Noumea ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in New Caledonia op een rijtje gezet: Noumea

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in New Caledonia - Indien het consulaat in Noumea of eventuele andere consulaten van Nederland in New Caledonia u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in New Caledonia

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Noumea - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Noumea of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor New Caledonia en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor New Caledonia of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links