Nederland

Consulaat van Nederland in Kathmandu

Nepal

Nederlandse Diplomatieke Missie in Nepal. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Kathmandu. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Nepal. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Nepal.

Het Consulaat van Nederland in Kathmandu
Netherlands Honorary Consulate in Kathmandu, Nepal - ICCO/DCA Office Building - Jhamsikhel - Lalitpur - Nepal

Telefoonnummer:

(+977) 1-5553505 & (+977) 1-5526508

Faxnummer:

(+977) 1-552 3155

Email:

consulate@nlconsulate.org.np

Website:

www.netherlandsconsulate.org.np

Consul:

Pepijn Trapman - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 10.00-12.00

Het Consulaat van Nederland in Kathmandu is een bilaterale missie in Nepal en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Nepal.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Kathmandu staat onder leiding van Pepijn Trapman - Honorary Consul van Nederland in Nepal en is bereikbaar per telefoon (+977) 1-5553505 & (+977) 1-5526508 of email consulate@nlconsulate.org.np

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+977) 1-5553505 & (+977) 1-5526508 of email consulate@nlconsulate.org.np

Nederlandse Consulaten in Nepal

Ver verwijderd van het Consulaat in Kathmandu? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Nepal. Als het Nederlandse consulaat in Kathmandu ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Nepal op een rijtje gezet: Kathmandu

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Nepal - Indien het consulaat in Kathmandu of eventuele andere consulaten van Nederland in Nepal u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Nepal

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Kathmandu - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kathmandu of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Nepal en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nepal of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links