Nederland

Consulaat van Nederland in Windhoek

Namibië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Namibië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Windhoek. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Namibië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Namibië.

Het Consulaat van Nederland in Windhoek
Netherlands Honorary Consulate in Windhoek, Namibia - No. 3 Schutzen Street - Windhoek - Namibia

Telefoonnummer:

(+264) 61-223 733 & (+264) 813384944

Faxnummer:

(+264) 61-223 732

Email:

honconsulnl@namibianederland.net

Website:

Consul:

Servaas van den Bosch - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Windhoek is een bilaterale missie in Namibië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Namibië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Windhoek staat onder leiding van Servaas van den Bosch - Honorary Consul van Nederland in Namibië en is bereikbaar per telefoon (+264) 61-223 733 & (+264) 813384944 of email honconsulnl@namibianederland.net

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+264) 61-223 733 & (+264) 813384944 of email honconsulnl@namibianederland.net

Nederlandse Consulaten in Namibië

Ver verwijderd van het Consulaat in Windhoek? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Namibië. Als het Nederlandse consulaat in Windhoek ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Namibië op een rijtje gezet: Windhoek

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Namibië - Indien het consulaat in Windhoek of eventuele andere consulaten van Nederland in Namibië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Namibië

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Windhoek - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Windhoek of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Namibië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Namibië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links