Nederland

Consulaat van Nederland in Nouakchott

Mauritanië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Mauritanië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Nouakchott. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Mauritanië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Mauritanië.

Het Consulaat van Nederland in Nouakchott
Netherlands Consulate in Nouakchott, Mauritania Ilot 055, Rue 42092, House No. 193 B. P. 534 Nouakchott Mauritania

Telefoonnummer:

(+222) 45 252 482 (+222) 452.523.57

Faxnummer:

(+222) 45 252 482

Email:

consuned@mauritel.mr consubelnktt@gmail.com

Website:

Consul:

Mr Nabil M. Hajjar - Consul

Openingstijden:

09.00-13.00 and 15.30-17.30

Het Consulaat van Nederland in Nouakchott is een bilaterale missie in Mauritanië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Mauritanië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Nouakchott staat onder leiding van Mr Nabil M. Hajjar - Consul van Nederland in Mauritanië en is bereikbaar per telefoon (+222) 45 252 482 (+222) 452.523.57 of email consuned@mauritel.mr consubelnktt@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+222) 45 252 482 (+222) 452.523.57 of email consuned@mauritel.mr consubelnktt@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Mauritanië

Ver verwijderd van het Consulaat in Nouakchott? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Mauritanië. Als het Nederlandse consulaat in Nouakchott ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Mauritanië op een rijtje gezet: Nouakchott

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Mauritanië - Indien het consulaat in Nouakchott of eventuele andere consulaten van Nederland in Mauritanië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Mauritanië

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Nouakchott - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nouakchott of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Mauritanië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Mauritanië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links