Nederland

Consulaat van Nederland in Fort de Frankrijk

Martinique

Nederlandse Diplomatieke Missie in Martinique. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Fort de Frankrijk. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Martinique. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Martinique.

Het Consulaat van Nederland in Fort de Frankrijk
Netherlands Honorary Consulate in Fort-de-France, Martinique - 44-46 Avenue Maurice Bishop - B. P. 519 97206 Fort-de-France - Martinique

Telefoonnummer:

(+596) 633004

Faxnummer:

(+596) 634265

Email:

martinique@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Stanley Dormoy - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 07:30-16:00

Het Consulaat van Nederland in Fort de Frankrijk is een bilaterale missie in Martinique en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Martinique.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Fort de Frankrijk staat onder leiding van Stanley Dormoy - Honorary Consul van Nederland in Martinique en is bereikbaar per telefoon (+596) 633004 of email martinique@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+596) 633004 of email martinique@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Martinique

Ver verwijderd van het Consulaat in Fort de Frankrijk? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Martinique. Als het Nederlandse consulaat in Fort de Frankrijk ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Martinique op een rijtje gezet: Fort de Frankrijk

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Martinique - Indien het consulaat in Fort de Frankrijk of eventuele andere consulaten van Nederland in Martinique u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Martinique

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Fort de Frankrijk - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Fort de Frankrijk of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Martinique en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Martinique of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links