Nederland

Consulaat van Nederland in Lilongwe

Malawi

Nederlandse Diplomatieke Missie in Malawi. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Lilongwe. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Malawi. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Malawi.

Het Consulaat van Nederland in Lilongwe
Honorary Consulate of the Kingdom of the Netherlands in Lilongwe - Heavenly Close Area 10/452 - Off Tsoka Road - Lilongwe - Malawi

Telefoonnummer:

(+265) 999960481

Faxnummer:

Email:

dutchconsulatemw@gmail.com

Website:

Consul:

Mr. Bouke Bijl - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment only

Het Consulaat van Nederland in Lilongwe is een bilaterale missie in Malawi en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Malawi.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Lilongwe staat onder leiding van Mr. Bouke Bijl - Honorary Consul van Nederland in Malawi en is bereikbaar per telefoon (+265) 999960481 of email dutchconsulatemw@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+265) 999960481 of email dutchconsulatemw@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Malawi

Ver verwijderd van het Consulaat in Lilongwe? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Malawi. Als het Nederlandse consulaat in Lilongwe ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Malawi op een rijtje gezet: Lilongwe

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Malawi - Indien het consulaat in Lilongwe of eventuele andere consulaten van Nederland in Malawi u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Malawi

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Lilongwe - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Lilongwe of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Malawi en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Malawi of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links