Nederland

Consulaat van Nederland in Antananarivo

Madagascar

Nederlandse Diplomatieke Missie in Madagascar. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Antananarivo. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Madagascar. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Madagascar.

Het Consulaat van Nederland in Antananarivo
Netherlands Honorary Consulate in Antananarivo, Madagascar - Villa Christina No. 88 - Lotissement Bonnet - Ivandry - Antananarivo - Madagascar

Telefoonnummer:

(+261) 34 022 2122

Faxnummer:

(+261) 20 236 8207

Email:

nl.mg@moov.mg

Website:

Consul:

Bersia Mireille - Honorary Consul

Openingstijden:

Mon-Fri: 08.30-12.30

Het Consulaat van Nederland in Antananarivo is een bilaterale missie in Madagascar en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Madagascar.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Antananarivo staat onder leiding van Bersia Mireille - Honorary Consul van Nederland in Madagascar en is bereikbaar per telefoon (+261) 34 022 2122 of email nl.mg@moov.mg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+261) 34 022 2122 of email nl.mg@moov.mg

Nederlandse Consulaten in Madagascar

Ver verwijderd van het Consulaat in Antananarivo? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Madagascar. Als het Nederlandse consulaat in Antananarivo ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Madagascar op een rijtje gezet: Antananarivo

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Madagascar - Indien het consulaat in Antananarivo of eventuele andere consulaten van Nederland in Madagascar u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Madagascar

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Antananarivo - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Antananarivo of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Madagascar en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Madagascar of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links