Nederland

Consulaat van Nederland in Schaan

Liechtenstein

Nederlandse Diplomatieke Missie in Liechtenstein. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Schaan. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Liechtenstein. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Liechtenstein.

Het Consulaat van Nederland in Schaan
Netherlands Honorary Consulate in Schaan, Liechtenstein - Zollstrasse 84 - 9494 Schaan - Liechtenstein

Telefoonnummer:

(+423) 230 0050

Faxnummer:

Email:

consul@nederland.li

Website:

Consul:

Mr. Rogier van der Heide - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Schaan is een bilaterale missie in Liechtenstein en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Liechtenstein.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Schaan staat onder leiding van Mr. Rogier van der Heide - Honorary Consul van Nederland in Liechtenstein en is bereikbaar per telefoon (+423) 230 0050 of email consul@nederland.li

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+423) 230 0050 of email consul@nederland.li

Nederlandse Consulaten in Liechtenstein

Ver verwijderd van het Consulaat in Schaan? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Liechtenstein. Als het Nederlandse consulaat in Schaan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Liechtenstein op een rijtje gezet: Schaan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Liechtenstein - Indien het consulaat in Schaan of eventuele andere consulaten van Nederland in Liechtenstein u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Liechtenstein

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Schaan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Schaan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Liechtenstein en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Liechtenstein of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links