Nederland

Consulaat van Nederland in Maseru

Lesotho

Nederlandse Diplomatieke Missie in Lesotho. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Maseru. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Lesotho. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Lesotho.

Het Consulaat van Nederland in Maseru
Netherlands Honorary Consulate in Maseru, Lesotho - Lancers Inn - Private Bag A 216 - Maseru - Lesotho

Telefoonnummer:

(+266) 22 312 114

Faxnummer:

(+266) 22 310 223

Email:

johnny@lancersinn.co.ls

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

J. van Mastrigt - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Maseru is een bilaterale missie in Lesotho en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Lesotho.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Maseru staat onder leiding van J. van Mastrigt - Honorary Consul van Nederland in Lesotho en is bereikbaar per telefoon (+266) 22 312 114 of email johnny@lancersinn.co.ls

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+266) 22 312 114 of email johnny@lancersinn.co.ls

Nederlandse Consulaten in Lesotho

Ver verwijderd van het Consulaat in Maseru? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Lesotho. Als het Nederlandse consulaat in Maseru ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Lesotho op een rijtje gezet: Maseru

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Lesotho - Indien het consulaat in Maseru of eventuele andere consulaten van Nederland in Lesotho u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Lesotho

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Maseru - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Maseru of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Lesotho en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Lesotho of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links