Nederland

Consulaat van Nederland in Bishkek

Kirgizië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kirgizië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Bishkek. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kirgizië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kirgizië.

Het Consulaat van Nederland in Bishkek
Netherlands Honorary Consulate in Bishkek, Kyrgyzstan - 175 "A", Abdrahmanov str - office 402, 407 - Bishkek - Kyrgyzstan

Telefoonnummer:

(+996) 312690565

Faxnummer:

(+996) 312690565

Email:

dutchconsulate@elcat.kg

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Mrs Elena Yun - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09:30-12:30

Het Consulaat van Nederland in Bishkek is een bilaterale missie in Kirgizië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kirgizië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Bishkek staat onder leiding van Mrs Elena Yun - Honorary Consul van Nederland in Kirgizië en is bereikbaar per telefoon (+996) 312690565 of email dutchconsulate@elcat.kg

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+996) 312690565 of email dutchconsulate@elcat.kg

Nederlandse Consulaten in Kirgizië

Ver verwijderd van het Consulaat in Bishkek? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kirgizië. Als het Nederlandse consulaat in Bishkek ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kirgizië op een rijtje gezet: Bishkek

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kirgizië - Indien het consulaat in Bishkek of eventuele andere consulaten van Nederland in Kirgizië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kirgizië

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Bishkek - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bishkek of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kirgizië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kirgizië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links