Nederland

Consulaat van Nederland in Kingston

Jamaica

Nederlandse Diplomatieke Missie in Jamaica. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Kingston. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Jamaica. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Jamaica.

Het Consulaat van Nederland in Kingston
Netherlands Consulate General in Kingston, Jamaica - 58 Hope Road - Kingston 6 - Jamaica

Telefoonnummer:

(+31) 247247247

Faxnummer:

Email:

netherlandsinjam@gmail.com

Website:

netherlandsworldwide.nl/countries/jamaica/

Consul:

Christian G.L. Tavares-Finson J.P. - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Kingston is een bilaterale missie in Jamaica en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Jamaica.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Kingston staat onder leiding van Christian G.L. Tavares-Finson J.P. - Consul General van Nederland in Jamaica en is bereikbaar per telefoon (+31) 247247247 of email netherlandsinjam@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 247247247 of email netherlandsinjam@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Jamaica

Ver verwijderd van het Consulaat in Kingston? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Jamaica. Als het Nederlandse consulaat in Kingston ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Jamaica op een rijtje gezet: Kingston

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Jamaica - Indien het consulaat in Kingston of eventuele andere consulaten van Nederland in Jamaica u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Jamaica

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Kingston - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Kingston of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Jamaica en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Jamaica of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links