Nederland

Consulaat van Nederland in Reykjavik

IJsland

Nederlandse Diplomatieke Missie in IJsland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Reykjavik. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in IJsland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in IJsland.

Het Consulaat van Nederland in Reykjavik
Netherlands Consulate General in Reykjavik, Iceland - Kringlan 7, 3rd floor - Reykjavik - Iceland

Telefoonnummer:

(+354) 533 1002

Faxnummer:

Email:

holland@holland.is

Website:

www.holland.is

Consul:

Mr Bjarni Finnsson - Consul General

Openingstijden:

Monday-Friday: 10:00-12:00

Het Consulaat van Nederland in Reykjavik is een bilaterale missie in IJsland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in IJsland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Reykjavik staat onder leiding van Mr Bjarni Finnsson - Consul General van Nederland in IJsland en is bereikbaar per telefoon (+354) 533 1002 of email holland@holland.is

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+354) 533 1002 of email holland@holland.is

Nederlandse Consulaten in IJsland

Ver verwijderd van het Consulaat in Reykjavik? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in IJsland. Als het Nederlandse consulaat in Reykjavik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in IJsland op een rijtje gezet: Reykjavik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in IJsland - Indien het consulaat in Reykjavik of eventuele andere consulaten van Nederland in IJsland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in IJsland

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Reykjavik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Reykjavik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor IJsland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor IJsland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links