Nederland

Consulaat van Nederland in Georgetown

Guyana

Nederlandse Diplomatieke Missie in Guyana. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Georgetown. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Guyana. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Guyana.

Het Consulaat van Nederland in Georgetown
Netherlands Honorary Consulate in Georgetown, Guyana - Lot 8 Fort and Barrack Streets - Kingston - Georgetown - Guyana

Telefoonnummer:

(+592) 6900000

Faxnummer:

Email:

drdegroot@jf-ltd.com

Website:

Gregory.Dean@digicelgroup.com

Consul:

Gregory Dean - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 13.00-17.00

Het Consulaat van Nederland in Georgetown is een bilaterale missie in Guyana en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Guyana.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Georgetown staat onder leiding van Gregory Dean - Honorary Consul van Nederland in Guyana en is bereikbaar per telefoon (+592) 6900000 of email drdegroot@jf-ltd.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+592) 6900000 of email drdegroot@jf-ltd.com

Nederlandse Consulaten in Guyana

Ver verwijderd van het Consulaat in Georgetown? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Guyana. Als het Nederlandse consulaat in Georgetown ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Guyana op een rijtje gezet: Georgetown

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Guyana - Indien het consulaat in Georgetown of eventuele andere consulaten van Nederland in Guyana u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Guyana

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Georgetown - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Georgetown of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Guyana en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guyana of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links