Nederland

Consulaat van Nederland in Pointe a Pitre

Guadeloupe

Nederlandse Diplomatieke Missie in Guadeloupe. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Pointe a Pitre. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Guadeloupe. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Guadeloupe.

Het Consulaat van Nederland in Pointe a Pitre
Netherlands Honorary Consulate in Pointe-a-Pitre, Guadeloupe - Langley Resort Fort Royal - Chemin de Petit Bas Vent - 97126 Deshaies - Guadeloupe

Telefoonnummer:

(+590) 590 68 76 70 & (+590) 690 48 16 02

Faxnummer:

Email:

guadeloupe@nlconsulate.com

Website:

www.netherlandsandyou.nl

Consul:

Mr. Leon Raaijmaakers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Pointe a Pitre is een bilaterale missie in Guadeloupe en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Guadeloupe.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Pointe a Pitre staat onder leiding van Mr. Leon Raaijmaakers - Honorary Consul van Nederland in Guadeloupe en is bereikbaar per telefoon (+590) 590 68 76 70 & (+590) 690 48 16 02 of email guadeloupe@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+590) 590 68 76 70 & (+590) 690 48 16 02 of email guadeloupe@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Guadeloupe

Ver verwijderd van het Consulaat in Pointe a Pitre? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Guadeloupe. Als het Nederlandse consulaat in Pointe a Pitre ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Guadeloupe op een rijtje gezet: Pointe a Pitre

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Guadeloupe - Indien het consulaat in Pointe a Pitre of eventuele andere consulaten van Nederland in Guadeloupe u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Guadeloupe

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Pointe a Pitre - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Pointe a Pitre of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Guadeloupe en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Guadeloupe of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links