Nederland

Consulaat van Nederland in St Georges

Grenada

Nederlandse Diplomatieke Missie in Grenada. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in St Georges. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Grenada. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Grenada.

Het Consulaat van Nederland in St Georges
Netherlands Honorary Consulate in St. Georges, Grenada - Units 14-16 Excel Plaza - Grand Anse - St. Georges - Grenada

Telefoonnummer:

(+1 473) 2017 & (+1 473) 459 0721

Faxnummer:

(+1 473) 4406605

Email:

grenada@nlconsulate.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Dickon A.T. Mitchell - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in St Georges is een bilaterale missie in Grenada en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Grenada.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in St Georges staat onder leiding van Dickon A.T. Mitchell - Honorary Consul van Nederland in Grenada en is bereikbaar per telefoon (+1 473) 2017 & (+1 473) 459 0721 of email grenada@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 473) 2017 & (+1 473) 459 0721 of email grenada@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Grenada

Ver verwijderd van het Consulaat in St Georges? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Grenada. Als het Nederlandse consulaat in St Georges ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Grenada op een rijtje gezet: St Georges

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Grenada - Indien het consulaat in St Georges of eventuele andere consulaten van Nederland in Grenada u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Grenada

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in St Georges - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in St Georges of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Grenada en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Grenada of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links