Nederland

Consulaat van Nederland in Libreville

Gabon

Nederlandse Diplomatieke Missie in Gabon. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Libreville. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Gabon. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Gabon.

Het Consulaat van Nederland in Libreville
Netherlands Honorary Consulate in Libreville, Gabon - Immeuble Dumez, 6e etage - B. P. 2326 - Libreville Gabon

Telefoonnummer:

(+241) 745282

Faxnummer:

(+241) 726365

Email:

tchen.ch@iipconsult.com

Website:

Consul:

Charles Tchen - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday 08:00-16:00

Het Consulaat van Nederland in Libreville is een bilaterale missie in Gabon en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Gabon.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Libreville staat onder leiding van Charles Tchen - Honorary Consul van Nederland in Gabon en is bereikbaar per telefoon (+241) 745282 of email tchen.ch@iipconsult.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+241) 745282 of email tchen.ch@iipconsult.com

Nederlandse Consulaten in Gabon

Ver verwijderd van het Consulaat in Libreville? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Gabon. Als het Nederlandse consulaat in Libreville ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Gabon op een rijtje gezet: Libreville

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Gabon - Indien het consulaat in Libreville of eventuele andere consulaten van Nederland in Gabon u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Gabon

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Libreville - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Libreville of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Gabon en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Gabon of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links