Nederland

Consulaat van Nederland in Suva

Fiji

Nederlandse Diplomatieke Missie in Fiji. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Suva. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Fiji. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Fiji.

Het Consulaat van Nederland in Suva
Netherlands Honorary Consulate in Suva, Fiji - Five Princes Hotel - 5 Princes Road - G.P.O. 704 - Suva - Fiji

Telefoonnummer:

(+679) 338 1575

Faxnummer:

(+679) 338 0490

Email:

roderic@fff.com.fj

Website:

Consul:

Mr Roderic Evers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Suva is een bilaterale missie in Fiji en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Fiji.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Suva staat onder leiding van Mr Roderic Evers - Honorary Consul van Nederland in Fiji en is bereikbaar per telefoon (+679) 338 1575 of email roderic@fff.com.fj

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+679) 338 1575 of email roderic@fff.com.fj

Nederlandse Consulaten in Fiji

Ver verwijderd van het Consulaat in Suva? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Fiji. Als het Nederlandse consulaat in Suva ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Fiji op een rijtje gezet: Suva

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Fiji - Indien het consulaat in Suva of eventuele andere consulaten van Nederland in Fiji u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Fiji

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Suva - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Suva of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Fiji en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Fiji of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links