Nederland

Consulaat van Nederland in San Salvador

El Salvador

Nederlandse Diplomatieke Missie in El Salvador. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in San Salvador. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in El Salvador. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in El Salvador.

Het Consulaat van Nederland in San Salvador
Netherlands Consulate in San Salvador, El Salvador - Torre Millennium, 18th floor - Paseo General Escalon 3675 - San Salvador - El Salvador

Telefoonnummer:

(+503) 2250 2000

Faxnummer:

Email:

sjo@minbuza.nl

Website:

paisesbajosmundial.nl/paises/el-salvador/

Consul:

Peter Klingeman - Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in San Salvador is een bilaterale missie in El Salvador en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in El Salvador.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in San Salvador staat onder leiding van Peter Klingeman - Consul van Nederland in El Salvador en is bereikbaar per telefoon (+503) 2250 2000 of email sjo@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+503) 2250 2000 of email sjo@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in El Salvador

Ver verwijderd van het Consulaat in San Salvador? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in El Salvador. Als het Nederlandse consulaat in San Salvador ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in El Salvador op een rijtje gezet: San Salvador

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in El Salvador - Indien het consulaat in San Salvador of eventuele andere consulaten van Nederland in El Salvador u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in El Salvador

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in San Salvador - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in San Salvador of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor El Salvador en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor El Salvador of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links