Nederland

Consulaat van Nederland in Klaksvik

Faroe Islands

Nederlandse Diplomatieke Missie in Faroe Islands. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Klaksvik. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Faroe Islands. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Faroe Islands.

Het Consulaat van Nederland in Klaksvik
Netherlands Honorary Consulate in Klaksvik, the Faroe Islands - Kesabrecuin 3 - 700 Klaksvik - Faroe Islands

Telefoonnummer:

(+298) 409900

Faxnummer:

(+298) 409901

Email:

hanus@jfk.fo

Website:

Consul:

Hanus Hansen - Honorary Consul

Openingstijden:

08:00-16:00

Het Consulaat van Nederland in Klaksvik is een bilaterale missie in Faroe Islands en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Faroe Islands.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Klaksvik staat onder leiding van Hanus Hansen - Honorary Consul van Nederland in Faroe Islands en is bereikbaar per telefoon (+298) 409900 of email hanus@jfk.fo

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+298) 409900 of email hanus@jfk.fo

Nederlandse Consulaten in Faroe Islands

Ver verwijderd van het Consulaat in Klaksvik? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Faroe Islands. Als het Nederlandse consulaat in Klaksvik ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Faroe Islands op een rijtje gezet: Klaksvik

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Faroe Islands - Indien het consulaat in Klaksvik of eventuele andere consulaten van Nederland in Faroe Islands u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Faroe Islands

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Klaksvik - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Klaksvik of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Faroe Islands en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Faroe Islands of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links