Nederland

Consulaat van Nederland in Puerto Plata

Dominicaanse Republiek

Nederlandse Diplomatieke Missie in Dominicaanse Republiek. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Puerto Plata. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Dominicaanse Republiek. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Dominicaanse Republiek.

Het Consulaat van Nederland in Puerto Plata
Netherlands Honorary Consulate in Puerto Plata, Dominican Republic - Av. Luis Ginebra esq. - royecto Sajona - Dominican Republic

Telefoonnummer:

(+1) 809 710 1774

Faxnummer:

Email:

vhconsulado@gmail.com

Website:

paisesbajosytu.nl/su-pais-y-los-paises-bajos/republica-dominicana/

Consul:

Gerla Wijnbelt - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Puerto Plata is een bilaterale missie in Dominicaanse Republiek en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Dominicaanse Republiek.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Puerto Plata staat onder leiding van Gerla Wijnbelt - Honorary Consul van Nederland in Dominicaanse Republiek en is bereikbaar per telefoon (+1) 809 710 1774 of email vhconsulado@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1) 809 710 1774 of email vhconsulado@gmail.com

Nederlandse Consulaten in Dominicaanse Republiek

Ver verwijderd van het Consulaat in Puerto Plata? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Dominicaanse Republiek. Als het Nederlandse consulaat in Puerto Plata ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Dominicaanse Republiek op een rijtje gezet: Puerto Plata

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Dominicaanse Republiek - Indien het consulaat in Puerto Plata of eventuele andere consulaten van Nederland in Dominicaanse Republiek u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Dominicaanse Republiek Ambassade van Nederland in Santo Domingo

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Puerto Plata - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Puerto Plata of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Dominicaanse Republiek en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Dominicaanse Republiek of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links