Nederland

Consulaat van Nederland in Roseau

Dominica

Nederlandse Diplomatieke Missie in Dominica. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Roseau. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Dominica. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Dominica.

Het Consulaat van Nederland in Roseau
Netherlands Honorary Consulate in Roseau, Dominica - 65 King George V Street - P.O. Box 75 - Roseau - Dominica

Telefoonnummer:

(+1 767) 448 3221 & (+1 767) 448 3841

Faxnummer:

(+1 767) 448 3124

Email:

dominica@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Ms Genevieve M. Astaphan - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08:00-16:30

Het Consulaat van Nederland in Roseau is een bilaterale missie in Dominica en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Dominica.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Roseau staat onder leiding van Ms Genevieve M. Astaphan - Honorary Consul van Nederland in Dominica en is bereikbaar per telefoon (+1 767) 448 3221 & (+1 767) 448 3841 of email dominica@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 767) 448 3221 & (+1 767) 448 3841 of email dominica@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Dominica

Ver verwijderd van het Consulaat in Roseau? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Dominica. Als het Nederlandse consulaat in Roseau ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Dominica op een rijtje gezet: Roseau

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Dominica - Indien het consulaat in Roseau of eventuele andere consulaten van Nederland in Dominica u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Dominica

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Roseau - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Roseau of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Dominica en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Dominica of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links