Nederland

Consulaat van Nederland in Praia

Kaapverdië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kaapverdië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Praia. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kaapverdië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kaapverdië.

Het Consulaat van Nederland in Praia
Netherlands Honorary Consulate in Praia, Cape Verde - Rua da Embaixada de Espanha - 2 R/C - CP No. 87 / C - Achada de Santo Antonio - Praia - Santiago - Cape Verde

Telefoonnummer:

(+238) 261 6919

Faxnummer:

(+238) 261 8250

Email:

denovais@mjn.com.cv

Website:

Consul:

Maria Joao de Novais - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-12.00

Het Consulaat van Nederland in Praia is een bilaterale missie in Kaapverdië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kaapverdië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Praia staat onder leiding van Maria Joao de Novais - Honorary Consul van Nederland in Kaapverdië en is bereikbaar per telefoon (+238) 261 6919 of email denovais@mjn.com.cv

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+238) 261 6919 of email denovais@mjn.com.cv

Nederlandse Consulaten in Kaapverdië

Ver verwijderd van het Consulaat in Praia? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kaapverdië. Als het Nederlandse consulaat in Praia ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kaapverdië op een rijtje gezet: Praia

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kaapverdië - Indien het consulaat in Praia of eventuele andere consulaten van Nederland in Kaapverdië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kaapverdië

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Praia - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Praia of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kaapverdië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kaapverdië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links