Nederland

Consulaat van Nederland in Yaounde

Kameroen

Nederlandse Diplomatieke Missie in Kameroen. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Yaounde. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Kameroen. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Kameroen.

Het Consulaat van Nederland in Yaounde
Netherlands Honorary Consulate in Yaounde, Cameroon - Quartier ETOA MEKI Apres "Montee Mahima" - derriere la societe La Negresse - B.P 1844 - Yaounde - Cameroon

Telefoonnummer:

(+237) 222218643

Faxnummer:

Email:

consulat31honorairepaysbas@yahoo.fr

Website:

Consul:

Martin Abega - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.00-16.00

Het Consulaat van Nederland in Yaounde is een bilaterale missie in Kameroen en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Kameroen.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Yaounde staat onder leiding van Martin Abega - Honorary Consul van Nederland in Kameroen en is bereikbaar per telefoon (+237) 222218643 of email consulat31honorairepaysbas@yahoo.fr

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+237) 222218643 of email consulat31honorairepaysbas@yahoo.fr

Nederlandse Consulaten in Kameroen

Ver verwijderd van het Consulaat in Yaounde? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Kameroen. Als het Nederlandse consulaat in Yaounde ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Kameroen op een rijtje gezet: Yaounde

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Kameroen - Indien het consulaat in Yaounde of eventuele andere consulaten van Nederland in Kameroen u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Kameroen

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Yaounde - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Yaounde of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Kameroen en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Kameroen of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links