Nederland

Consulaat van Nederland in Seria

Brunei

Nederlandse Diplomatieke Missie in Brunei. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Seria. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Brunei. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Brunei.

Het Consulaat van Nederland in Seria
Netherlands Honorary Consulate in Seria, Brunei - c/o Brunei Shell Petroleum Co. Sdn. Bhd. - Seria KB3534 - Brunei

Telefoonnummer:

(+673) 7280629

Faxnummer:

Email:

m.bomers@shell.com

Website:

Consul:

Maarten Bomers - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Seria is een bilaterale missie in Brunei en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Brunei.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Seria staat onder leiding van Maarten Bomers - Honorary Consul van Nederland in Brunei en is bereikbaar per telefoon (+673) 7280629 of email m.bomers@shell.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+673) 7280629 of email m.bomers@shell.com

Nederlandse Consulaten in Brunei

Ver verwijderd van het Consulaat in Seria? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Brunei. Als het Nederlandse consulaat in Seria ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Brunei op een rijtje gezet: Seria

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Brunei - Indien het consulaat in Seria of eventuele andere consulaten van Nederland in Brunei u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Brunei

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Seria - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Seria of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Brunei en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Brunei of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links