Nederland

Consulaat van Nederland in Gaborone

Botswana

Nederlandse Diplomatieke Missie in Botswana. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Gaborone. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Botswana. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Botswana.

Het Consulaat van Nederland in Gaborone
Netherlands Honorary Consulate in Gaborone, Botswana - Central Square Offices - New CBD - Office 1.05 - Gaborone - Botswana

Telefoonnummer:

(+267) 71631563

Faxnummer:

(+267) 31 11 188

Email:

rjansen@conservation.org

Website:

Consul:

Mr. Ruud Jansen - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Gaborone is een bilaterale missie in Botswana en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Botswana.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Gaborone staat onder leiding van Mr. Ruud Jansen - Honorary Consul van Nederland in Botswana en is bereikbaar per telefoon (+267) 71631563 of email rjansen@conservation.org

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+267) 71631563 of email rjansen@conservation.org

Nederlandse Consulaten in Botswana

Ver verwijderd van het Consulaat in Gaborone? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Botswana. Als het Nederlandse consulaat in Gaborone ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Botswana op een rijtje gezet: Gaborone

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Botswana - Indien het consulaat in Gaborone of eventuele andere consulaten van Nederland in Botswana u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Botswana

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Gaborone - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Gaborone of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Botswana en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Botswana of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links