Nederland

Consulaat van Nederland in Minsk

Wit Rusland

Nederlandse Diplomatieke Missie in Wit Rusland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Minsk. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Wit Rusland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Wit Rusland.

Het Consulaat van Nederland in Minsk
Netherlands Embassy Office in Minsk, Belarus - ul. Myasnikova 70 - 220030 Minsk - Republic of Belarus

Telefoonnummer:

(+375) 17 200 1866

Faxnummer:

Email:

msk@minbuza.nl

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Erik-Jan van Oosterhout - Charge dAffaires a.i.

Openingstijden:

Monday-Friday: 09.00-17.00

Het Consulaat van Nederland in Minsk is een bilaterale missie in Wit Rusland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Wit Rusland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Minsk staat onder leiding van Erik-Jan van Oosterhout - Charge dAffaires a.i. van Nederland in Wit Rusland en is bereikbaar per telefoon (+375) 17 200 1866 of email msk@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+375) 17 200 1866 of email msk@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Wit Rusland

Ver verwijderd van het Consulaat in Minsk? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Wit Rusland. Als het Nederlandse consulaat in Minsk ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Wit Rusland op een rijtje gezet: Minsk

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Wit Rusland - Indien het consulaat in Minsk of eventuele andere consulaten van Nederland in Wit Rusland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Wit Rusland

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Minsk - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Minsk of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Wit Rusland en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Wit Rusland of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links