Nederland

Consulaat van Nederland in Bridgetown

Barbados

Nederlandse Diplomatieke Missie in Barbados. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Bridgetown. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Barbados. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Barbados.

Het Consulaat van Nederland in Bridgetown
Dutch Consulate in Bridgetown, Barbados - #3 "Kasaka" - Goblin Estate - Rockley New Road - P.O. Box 108W, Christ Church Barbados

Telefoonnummer:

(+1 246) 435 6290

Faxnummer:

(+1 246) 435 4326

Email:

barbados@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Mr Anthony A. Gittens - Consul

Openingstijden:

Het Consulaat van Nederland in Bridgetown is een bilaterale missie in Barbados en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Barbados.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Bridgetown staat onder leiding van Mr Anthony A. Gittens - Consul van Nederland in Barbados en is bereikbaar per telefoon (+1 246) 435 6290 of email barbados@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 246) 435 6290 of email barbados@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Barbados

Ver verwijderd van het Consulaat in Bridgetown? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Barbados. Als het Nederlandse consulaat in Bridgetown ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Barbados op een rijtje gezet: Bridgetown

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Barbados - Indien het consulaat in Bridgetown of eventuele andere consulaten van Nederland in Barbados u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Barbados

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Bridgetown - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Bridgetown of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Barbados en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Barbados of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links