Nederland

Consulaat van Nederland in Nassau

Bahamas

Nederlandse Diplomatieke Missie in Bahamas. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Nassau. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Bahamas. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Bahamas.

Het Consulaat van Nederland in Nassau
Netherlands Honorary Consulate in Nassau, the Bahamas - P.O. Box N 1718 - Nassau - Bahamas

Telefoonnummer:

(+1 242) 356-4753

Faxnummer:

(+1 242) 356-3885

Email:

nassau@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Saskia DAguilar - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Nassau is een bilaterale missie in Bahamas en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Bahamas.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Nassau staat onder leiding van Saskia DAguilar - Honorary Consul van Nederland in Bahamas en is bereikbaar per telefoon (+1 242) 356-4753 of email nassau@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 242) 356-4753 of email nassau@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Bahamas

Ver verwijderd van het Consulaat in Nassau? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Bahamas. Als het Nederlandse consulaat in Nassau ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Bahamas op een rijtje gezet: Nassau

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Bahamas - Indien het consulaat in Nassau of eventuele andere consulaten van Nederland in Bahamas u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Bahamas

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Nassau - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Nassau of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Bahamas en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Bahamas of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links