Nederland

Consulaat van Nederland in Saint Johns

Antigua en Barbuda

Nederlandse Diplomatieke Missie in Antigua en Barbuda. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Saint Johns. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Antigua en Barbuda. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Antigua en Barbuda.

Het Consulaat van Nederland in Saint Johns
Netherlands Honorary Consulate in St. Johns, Antigua and Barbuda - 6 Royal Palm Place - Friars Hill Road - St. Johns - Antigua and Barbuda

Telefoonnummer:

(+1 268) 481 1850 / 2

Faxnummer:

(+1 268) 481 1859

Email:

antiqua@nlconsulate.com

Website:

Consul:

Mr Kevin Gomez - Honorary Consul

Openingstijden:

Monday-Friday: 08.00-16.00

Het Consulaat van Nederland in Saint Johns is een bilaterale missie in Antigua en Barbuda en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Antigua en Barbuda.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Saint Johns staat onder leiding van Mr Kevin Gomez - Honorary Consul van Nederland in Antigua en Barbuda en is bereikbaar per telefoon (+1 268) 481 1850 / 2 of email antiqua@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+1 268) 481 1850 / 2 of email antiqua@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Antigua en Barbuda

Ver verwijderd van het Consulaat in Saint Johns? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Antigua en Barbuda. Als het Nederlandse consulaat in Saint Johns ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Antigua en Barbuda op een rijtje gezet: Saint Johns

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Antigua en Barbuda - Indien het consulaat in Saint Johns of eventuele andere consulaten van Nederland in Antigua en Barbuda u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Antigua en Barbuda

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Saint Johns - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Saint Johns of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Antigua en Barbuda en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Antigua en Barbuda of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links