Zwitserland

Consulaat van Zwitserland in Rotterdam

Nederland

Zwitserse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Zwitserland in Rotterdam. Het consulaat is niet de enige Zwitserse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Zwitserse ambassade en elk ander consulaat van Zwitserland in Nederland.

Het Consulaat van Zwitserland in Rotterdam
Swiss Honorary Consulate in Rotterdam, Netherlands - Middeldiepstraat 62 - 3361VT Sliedrecht - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 0184 495 060

Faxnummer:

(+31) 0184 485 061

Email:

rotterdam@honrep.ch

Website:

eda.admin.ch/denhaag

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Zwitserland in Rotterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Zwitserse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Zwitserse Consulaat in Rotterdam staat onder leiding van Honorary Consul van Zwitserland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 0184 495 060 of email rotterdam@honrep.ch

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Zwitserland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 0184 495 060 of email rotterdam@honrep.ch

Zwitserse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Rotterdam? - Het kan zijn dat Zwitserland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Zwitserse consulaat in Rotterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Zwitserland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Zwitserse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Zwitserland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Zwitserland in Nederland - Indien het consulaat in Rotterdam of eventuele andere consulaten van Zwitserland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Zwitserland in Nederland Ambassade van Zwitserland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Zwitserse Consulaat in Rotterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Rotterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Zwitserse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Zwitserland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Zwitserland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Zwitserland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Zwitserland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links