Mongolië

Consulaat van Mongolië in Breda

Nederland

Mongoolse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Mongolië in Breda. Het consulaat is niet de enige Mongoolse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Mongoolse ambassade en elk ander consulaat van Mongolië in Nederland.

Het Consulaat van Mongolië in Breda
Mongolian Consulate in Breda, the Netherlands Charles Petitweg 35/10 4827 HJ Breda Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 76 - 5810551

Faxnummer:

(+31) 76 - 5602630

Email:

info@hcmongolie.nl

Website:

www.hcmongolie.nl

Consul:

Mr Addie Schiphorst Preuper, Honorary Consul

Openingstijden:

09.00 to 17.30

Het Consulaat van Mongolië in Breda is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Mongoolse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Mongoolse Consulaat in Breda staat onder leiding van Mr Addie Schiphorst Preuper, Honorary Consul van Mongolië in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 76 - 5810551 of email info@hcmongolie.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Mongolië dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 76 - 5810551 of email info@hcmongolie.nl

Mongoolse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Breda? - Het kan zijn dat Mongolië meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Mongoolse consulaat in Breda ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Mongolië om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Mongoolse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Breda

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Mongolië niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Mongolië in Nederland - Indien het consulaat in Breda of eventuele andere consulaten van Mongolië in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Mongolië in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Mongoolse Consulaat in Breda - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Breda of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Mongoolse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Mongolië - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Mongolië. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Mongolië.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Mongolië kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links