Letland

Consulaat van Letland in Groningen

Nederland

Letlandse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Letland in Groningen. Het consulaat is niet de enige Letlandse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Letlandse ambassade en elk ander consulaat van Letland in Nederland.

Het Consulaat van Letland in Groningen
Latvian Honorary Consulate in Groningen, Netherlands Leonard Springerlaan 15 - 9727 KB Groningen - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 885 851 002

Faxnummer:

(+31) 885 851 099

Email:

Website:

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Letland in Groningen is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Letlandse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Letlandse Consulaat in Groningen staat onder leiding van Honorary Consul van Letland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 885 851 002 of email

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Letland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 885 851 002 of email

Letlandse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Groningen? - Het kan zijn dat Letland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Letlandse consulaat in Groningen ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Letland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Letlandse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Groningen

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Letland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Letland in Nederland - Indien het consulaat in Groningen of eventuele andere consulaten van Letland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Letland in Nederland Ambassade van Letland in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Letlandse Consulaat in Groningen - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Groningen of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Letlandse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Letland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Letland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Letland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Letland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links