Jamaica

Consulaat van Jamaica in Amsterdam

Nederland

Jamaicaanse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Jamaica in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Jamaicaanse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Jamaicaanse ambassade en elk ander consulaat van Jamaica in Nederland.

Het Consulaat van Jamaica in Amsterdam
Jamaican Honorary Consulate in Amsterdam, Netherlands -CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Telefoonnummer:

(+32) 2 230 1170 (Embassy in Brussels)

Faxnummer:

Email:

consular@jamaica-brussels.be

Website:

jamaica-brussels.be

Consul:

Vacant - Honorary Consul

Openingstijden:

-CONSULATE IS TEMPORARILY CLOSED-

Het Consulaat van Jamaica in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Jamaicaanse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Jamaicaanse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Vacant - Honorary Consul van Jamaica in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+32) 2 230 1170 (Embassy in Brussels) of email consular@jamaica-brussels.be

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Jamaica dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+32) 2 230 1170 (Embassy in Brussels) of email consular@jamaica-brussels.be

Jamaicaanse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Jamaica meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Jamaicaanse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Jamaica om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Jamaicaanse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Jamaica niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Jamaica in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Jamaica in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Jamaica in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Jamaicaanse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Jamaicaanse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Jamaica - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Jamaica. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Jamaica.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Jamaica kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links