IJsland

Consulaat van IJsland in Amsterdam

Nederland

Ijslandse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van IJsland in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Ijslandse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Ijslandse ambassade en elk ander consulaat van IJsland in Nederland.

Het Consulaat van IJsland in Amsterdam
Honorary Consulate of Iceland in Amsterdam, Netherlands - Gustav Mahlerplein 2 - 1082 MA - Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (20) 795 3663

Faxnummer:

Email:

iceland.consulate@dentons.com

Website:

Consul:

Mr. Wouter Johann Pieter Jongepier - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van IJsland in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Ijslandse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Ijslandse Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr. Wouter Johann Pieter Jongepier - Honorary Consul van IJsland in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (20) 795 3663 of email iceland.consulate@dentons.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van IJsland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (20) 795 3663 of email iceland.consulate@dentons.com

Ijslandse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat IJsland meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Ijslandse consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van IJsland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Ijslandse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam, Beetsterzwaag en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van IJsland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van IJsland in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van IJsland in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van IJsland in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Ijslandse Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Ijslandse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en IJsland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar IJsland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in IJsland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of IJsland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links