Nederland

Consulaat van Nederland in Monaco

Monaco

Nederlandse Diplomatieke Missie in Monaco. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Monaco. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Monaco. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Monaco.

Het Consulaat van Nederland in Monaco
Netherlands Consulate General in Monaco - 3, avenue de la Costa - 98000 Monaco - Monaco

Telefoonnummer:

(+377) 97.70.36.44

Faxnummer:

(+377) 93.50.32.26

Email:

consulatgeneralpaysbas@monaco.mc

Website:

paysbasmondial.nl/pays/france/

Consul:

Arie van t Hof - Consul General

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Monaco is een bilaterale missie in Monaco en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Monaco.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Monaco staat onder leiding van Arie van t Hof - Consul General van Nederland in Monaco en is bereikbaar per telefoon (+377) 97.70.36.44 of email consulatgeneralpaysbas@monaco.mc

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+377) 97.70.36.44 of email consulatgeneralpaysbas@monaco.mc

Nederlandse Consulaten in Monaco

Ver verwijderd van het Consulaat in Monaco? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Monaco. Als het Nederlandse consulaat in Monaco ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Monaco op een rijtje gezet: Monaco

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Monaco - Indien het consulaat in Monaco of eventuele andere consulaten van Nederland in Monaco u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Monaco

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Monaco - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Monaco of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Monaco en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Monaco of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links