Sao Tome en Principe

Consulaat van Sao Tome en Principe in Amsterdam

Nederland

Sao Tome en Principe Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Sao Tome en Principe in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Sao Tome en Principe diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Sao Tome en Principe ambassade en elk ander consulaat van Sao Tome en Principe in Nederland.

Het Consulaat van Sao Tome en Principe in Amsterdam
Honorary Consulate of Sao Tome and Principe in Amsterdam, Netherlands - Gerrit van der Veenstraat 117 - 1077DV Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 4712249

Faxnummer:

Email:

stpconsulateams@ziggo.nl

Website:

Consul:

Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Sao Tome en Principe in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Sao Tome en Principe belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Sao Tome en Principe Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Honorary Consul van Sao Tome en Principe in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 4712249 of email stpconsulateams@ziggo.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Sao Tome en Principe dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 4712249 of email stpconsulateams@ziggo.nl

Sao Tome en Principe Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Sao Tome en Principe meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Sao Tome en Principe consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Sao Tome en Principe om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Sao Tome en Principe consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Sao Tome en Principe niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Sao Tome en Principe in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Sao Tome en Principe in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Sao Tome en Principe in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Sao Tome en Principe Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Sao Tome en Principe consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Sao Tome en Principe - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Sao Tome en Principe. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Sao Tome en Principe.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Sao Tome en Principe kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links