Georgia

Consulaat van Georgia in Amsterdam

Nederland

Georgische Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Georgia in Amsterdam. Het consulaat is niet de enige Georgische diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Georgische ambassade en elk ander consulaat van Georgia in Nederland.

Het Consulaat van Georgia in Amsterdam
Honorary Consulate of Georgia in Amsterdam, Netherlands - Stadhouderskade 55 - 1072AB Amsterdam - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 20 457 17 84

Faxnummer:

(+31) 20 662 44 00

Email:

honorary.consul@georgia-amsterdam.nl

Website:

Consul:

Mr Cornelis Gijsbertus de Jager - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Georgia in Amsterdam is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Georgische belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Georgische Consulaat in Amsterdam staat onder leiding van Mr Cornelis Gijsbertus de Jager - Honorary Consul van Georgia in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 20 457 17 84 of email honorary.consul@georgia-amsterdam.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Georgia dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 20 457 17 84 of email honorary.consul@georgia-amsterdam.nl

Georgische Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Amsterdam? - Het kan zijn dat Georgia meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Georgische consulaat in Amsterdam ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Georgia om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Georgische consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Amsterdam en Rotterdam

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Georgia niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Georgia in Nederland - Indien het consulaat in Amsterdam of eventuele andere consulaten van Georgia in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Georgia in Nederland Ambassade van Georgia in Den Haag

Zoek een hotel in de buurt van het Georgische Consulaat in Amsterdam - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Amsterdam of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Georgische consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Georgia - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Georgia. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Georgia.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Georgia kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links