Fiji

Consulaat van Fiji in Den Haag

Nederland

Fiji Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Fiji in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Fiji diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Fiji ambassade en elk ander consulaat van Fiji in Nederland.

Het Consulaat van Fiji in Den Haag
Honorary Consulate of Fiji in The Hague, Netherlands - C/o "Witteveen+Bos" - Koningin Julianaplein 10 - 2595 AA The Hague - The Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) (0) 6 537 137 04

Faxnummer:

Email:

honconsul.fiji.nl@gmail.com

Website:

Consul:

Fred de Bruijn - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Fiji in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Fiji belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Fiji Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Fred de Bruijn - Honorary Consul van Fiji in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) (0) 6 537 137 04 of email honconsul.fiji.nl@gmail.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Fiji dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) (0) 6 537 137 04 of email honconsul.fiji.nl@gmail.com

Fiji Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Fiji meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Fiji consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Fiji om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Fiji consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Fiji niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Fiji in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Fiji in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Fiji in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Fiji Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Fiji consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Fiji - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Fiji. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Fiji.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Fiji kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links