Nederland

Consulaat van Nederland in Yerevan

Armenië

Nederlandse Diplomatieke Missie in Armenië. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Yerevan. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Armenië. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Armenië.

Het Consulaat van Nederland in Yerevan
"Consular Department" of the embassy of Netherlands in Yerevan, Armenia - 1 Amiryan Street - Republic Square - 0010 Yerevan - Armenia

Telefoonnummer:

(+374) 55 280891

Faxnummer:

_

Email:

jer@minbuza.nl

Website:

Consul:

Nico Schermers - Ambassador

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Yerevan is een bilaterale missie in Armenië en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Armenië.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Yerevan staat onder leiding van Nico Schermers - Ambassador van Nederland in Armenië en is bereikbaar per telefoon (+374) 55 280891 of email jer@minbuza.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+374) 55 280891 of email jer@minbuza.nl

Nederlandse Consulaten in Armenië

Ver verwijderd van het Consulaat in Yerevan? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Armenië. Als het Nederlandse consulaat in Yerevan ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Armenië op een rijtje gezet: Yerevan

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Armenië - Indien het consulaat in Yerevan of eventuele andere consulaten van Nederland in Armenië u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Armenië

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Yerevan - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Yerevan of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Armenië en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Armenië of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links