Nederland

Consulaat van Nederland in Tegucigalpa

Honduras

Nederlandse Diplomatieke Missie in Honduras. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Nederland in Tegucigalpa. Het consulaat is niet de enige Nederlandse diplomatieke missie in Honduras. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Nederlandse ambassade en elk ander consulaat van Nederland in Honduras.

Het Consulaat van Nederland in Tegucigalpa
Honorary Consulate of the Netherlands in Tegucigalpa, Honduras - Avenida Los Proceres 206 - Tegucigalpa - Honduras

Telefoonnummer:

(+504) 2296-1490

Faxnummer:

Email:

honduras@nlconsulate.com

Website:

www.netherlandsworldwide.nl

Consul:

Michael Dieckmann - Honorary Consul

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Nederland in Tegucigalpa is een bilaterale missie in Honduras en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Nederlandse belangen in Honduras.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Nederlandse Consulaat in Tegucigalpa staat onder leiding van Michael Dieckmann - Honorary Consul van Nederland in Honduras en is bereikbaar per telefoon (+504) 2296-1490 of email honduras@nlconsulate.com

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Nederland dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+504) 2296-1490 of email honduras@nlconsulate.com

Nederlandse Consulaten in Honduras

Ver verwijderd van het Consulaat in Tegucigalpa? - Het kan zijn dat Nederland meerdere consulaten heeft in Honduras. Als het Nederlandse consulaat in Tegucigalpa ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Nederland om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Nederlandse consulaten in Honduras op een rijtje gezet: Tegucigalpa

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Nederland niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Nederland in Honduras - Indien het consulaat in Tegucigalpa of eventuele andere consulaten van Nederland in Honduras u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Nederland in Honduras

Zoek een hotel in de buurt van het Nederlandse Consulaat in Tegucigalpa - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Tegucigalpa of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Nederlandse consulaat.

Reisverzekering voor Honduras en Nederland - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Nederland. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Nederland.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Honduras of Nederland kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links