Palestina

Consulaat van Palestina in Den Haag

Nederland

Palestijnse Diplomatieke Missie in Nederland. Op deze pagina vindt u informatie over de contactgegevens van het Consulaat van Palestina in Den Haag. Het consulaat is niet de enige Palestijnse diplomatieke missie in Nederland. Vanaf deze pagina kan u ook navigeren naar de Palestijnse ambassade en elk ander consulaat van Palestina in Nederland.

Het Consulaat van Palestina in Den Haag
Palestinian Representative Office in The Hague, Netherlands - Nieuwe Parklaan 23 - 2597 LA The Hague - Netherlands

Telefoonnummer:

(+31) 70 360 48 64

Faxnummer:

(+31) 70 365 78 47

Email:

info@palestinianmission.nl

Website:

Consul:

Mrs.Rawan T.Z. Sulaiman - Representative

Openingstijden:

By appointment

Het Consulaat van Palestina in Den Haag is een bilaterale missie in Nederland en houdt zich onder andere bezig met het promoten van de Palestijnse belangen in Nederland.

Het Consulaat speelt ook een belangrijke rol op het gebied van ontwikkelingssamenwerking, culturele zaken en contacten met de lokale pers.

Het Palestijnse Consulaat in Den Haag staat onder leiding van Mrs.Rawan T.Z. Sulaiman - Representative van Palestina in Nederland en is bereikbaar per telefoon (+31) 70 360 48 64 of email info@palestinianmission.nl

Openingstijden

Openingstijden kunnen veranderen. Neem altijd eerst contact op met het consulaat alvorens u deze bezoekt.

Afspraak bij het Consulaat

Tegenwoordig vereisen veel consulaten van Palestina dat u eerst een afspraak maakt voordat u een bezoek brengt aan het consulaat.

In de meeste gevallen kan u een afspraak maken met behulp van de website van het consulaat of per telefoon (+31) 70 360 48 64 of email info@palestinianmission.nl

Palestijnse Consulaten in Nederland

Ver verwijderd van het Consulaat in Den Haag? - Het kan zijn dat Palestina meerdere consulaten heeft in Nederland. Als het Palestijnse consulaat in Den Haag ver weg is kan het vooral de moeite waard zijn om eerst contact op te nemen met het dichtstbijzijnde consulaat van Palestina om na te gaan of deze de service biedt die u nodig heeft. Wij hebben voor u alle Palestijnse consulaten in Nederland op een rijtje gezet: Den Haag

Houdt u in gedachten dat niet alle consulaten dezelde diensten aanbieden. Het kan dus zijn dat het dichtstbijzijnde Consulaat van Palestina niet per definitie het juiste consulaat is voor uw wensen.

Ambassade van Palestina in Nederland - Indien het consulaat in Den Haag of eventuele andere consulaten van Palestina in Nederland u niet kunnen helpen kan u altijd nog contact opnemen met de consulaire afdeling van de Ambassade van Palestina in Nederland

Zoek een hotel in de buurt van het Palestijnse Consulaat in Den Haag - Indien u ver moet reizen naar het consulaat in Den Haag of indien u 1 of een meerdere dagen moet wachten is het misschien verstandig te overnachten in een hotel of guesthouse dicht bij het Palestijnse consulaat.

Reisverzekering voor Nederland en Palestina - Vergeet niet om een uitgebreide reisverzekering te kopen als u op reis gaat naar Palestina. U kunt ziek worden, uw vlucht missen, persoonlijke bezittingen kunnen worden gestolen of u kunt een ongeluk krijgen en een arts of ziekenhuis nodig hebben in Palestina.

Bovendien wanneer u een aanvraag voor een visum doet voor Nederland of Palestina kunnen vele ambassades en consulaten vragen dat u een bewijs toont van een geldige reisverzekering met uitgebreide dekking.

 


Nuttige Links